İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Altınşehir Ortaokulu

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103. YIL DÖNÜMÜNDE MEHMET AKİF ERSOY'U SAYGI, SEVGİ VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi sona ererken öğrencilerimiz karne heyecanını doyasıya yaşadılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı için okulumuzda futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenmiştir. Futbol turnuvasını kazanan sınıflar 8/C, 7/A, 6/D, ve 5/C olmuştur. Voleybol turnuvasını kazananlar 8/D, 7/A, 6/D ve 5/A olmuştur. Turnuvalara katılan ve kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz deprem güçlendirmesi sebebiyle taşınmıştır.

Nis

Okulumuzun projesi basında yer aldı. Bizden desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkürler.

Mrt

Okulumuzda futbol turnuva hazırlıkları tamamlanarak ön elemeler tamamlandı.Turnuvalar saygı çerçevesinde gerçekleştirilmiş olup,tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize okullarında ve evlerinde geri dönüşüm bilincini tam anlamıyla kazandırılmak, sıfır atık noktasına ulaşabilmek,  su ayak izimizi en aza indirmek, enerji tasarrufu sağlamaktır. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sümeyye YEŞİLTEPE önderliğinde 5/A sınıfında projemiz başlamış ve devam etmektedir. ,

Mrt

Öğrencilerimiz,öğretmenleri eşliğinde Gazi Anadolu Lisesi,Atakent Anadolu Lisesi,Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesine ve Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesine gezilerini gerçekleştirdiler.Oldukça verimli geçen bu program öğrencilerin okulları tanımasını ve ilgi alakalarının artması için LGS sınavı öncesi motivasyonlarını arttırıcı nitelikte olmuştur.Okul gezilerimiz Nisan ayında devam edecektir.Şimdiden öğrencilerimize LGS sürecinde kolaylıklar ve sınavlarında başarılar diliyoruz.

Ock

"15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri" kapsamında ALTINŞEHİR ORTAOKULU olarak resim sergimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Katılım sağlayan öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARINDA görev alan öğrencilerimize madalya ve katılım belgeleri danışman öğretmenlerimiz tarafından verildi.Danışman öğretmenlerimize plaket hediyesi verilerek her bir proje ekibine ayrı ayrı sahneye davet ederek ödüllerini takdim ettik.Bilim Fuarımızda görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ara

Hakan ÇİFTÇİ Beyefendinin katkılarıyla yaptırılan okulumuz Fen Laboratuvarı açılışını, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Cüneyt KAMACI,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Gülseren HIZARCIOĞLU ve okul müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirdik.Okulumuza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.

Ara

Altınşehir Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Cüneyt KAMACI,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Gülseren HIZARCIOĞLU ve okul müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirdik.TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZI 18 Danışman öğretmen ve 93 öğrencimizle birlikte çeşitli alanlarda uzun süreli çalışarak hazırladığımız projelerimizi sergiledik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Vefatının 83. yıldönümünde Başöğretmen Atatürk'ümüzü saygı, minnet ve rahmetle andık. 10 Kasım Çarşamba günü saat 09.05'te saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından okul bahçesinde düzenlenen tören ile Atamıza şükranlarımızı ilettik. Törenin hazırlanmasında emeği geçen başta "Okul Tören Komitesi" olmak üzere tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okul personelimize teşekkür ederiz. Saygı ve özlemle...

Kas

Okulumuzda hayırseverler tarafından yaptırılan Kütüphane, Drama ve Müzik atölyesinin açılışını Küçükçekmece İlçe Kaymakamımız Sayın Turan BEDİRHANOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat GÖZÜDOK, Şube Müdürleri, okul müdürleri, Yarımburgaz  Mahallesi Muhtarı ve kütüphanenin yapımına katkı sağlayan hayırseverimiz Gökben GÜL Hanımefendi, Drama ve Müzik Atölyesinin yapımını gerçekleştiren hayırseverimiz Hakan ÇİFTÇİ  Beylerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.